Takknemlige nyttårstanker på kvelden

gopr0154_1465901818362_high

Se på dette bildet

Nå har vi avrundet 2016, som var et veldig spennende og morsomt år for meg og min familie. 3 ble til 4, og en ny hverdag med mindre søvn og mange fine stunder ventet. Tenk at en liten skapning kan gi så mye glede! 2017 blir like spennende, om ikke mer..

Tilbake til bildet på toppen.

Jeg føler jeg er ganske takknemlig og flink til å vise det ovenfor de som jeg mener fortjener det. De som hjelper meg videre i livet, både på og av sykkelen. Men en av de som ofte går i glemmeboken, men som betyr aller mest, er frøkna på bildet over. Hun som alltid setter seg selv til side slik jeg kan gjøre det jeg drømmer om og elsker. Helt fra årene jeg spilte ishockey til nå. Når jeg spilte ishockey var jeg heldig hvis rakk hjemom fra jobb eller skole før det var trening. Da hadde hun middagen klar, og tok oppvasken når jeg dro etter å ha slukt maten. Når jeg kom hjem 3-4 timer senere satt hun hjemme like blid. Jeg kan med hånden på hjerte si at jeg hadde ikke holdt ut!

Jeg er så takknemlig for alt hun gjør for meg, og uten henne hadde jeg ikke hatt mulighet til å drive med det jeg drømmer om å oppnå. Tusen takk Silje! 

2017 blir et veldig spennende år. Etter en desembermåned med variert og lite trening grunnet sykdom og jobb, tar jeg fatt på januar med masse motivasjon! Gleder meg til å komme tilbake til normale rutiner igjen. Jeg går også over på et nytt treningsprogram, og blir fulgt opp 100%, slik at vi (treneren og jeg) til en hver tid ser at treningen fungerer for meg. Mer om dette kommer senere.

Godt nyttår til alle, og vær takknemlige. Det vil lønne seg!

20161008_143411

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s