FUS Barnehagene er med på laget!

Jeg er veldig glad, og veldig stolt, av å presentere FUS Barnehagene som min første samarbeidspartner!

img_0171

FUS er Norges største barnehagekjede, og barnehagen jeg jobber i er en del av FUS.  Det er hele 171 barnehger i FUS! Jeg er veldig stolt av at de ønsker å satse på meg, og gir meg mulighet til å satse mot mine drømmer.

I FUS barnehagene så jobber vi mot at alle barn skal bli den beste utgaven av seg selv, og få utnytte sitt maksimale potensiale. Vi skal sørge for at barna hos oss blir mest mulig rustet  for resten av læringslivet. Fellestrekket ved alle FUS barnehager er at leken er utgangspunktet for all læring, der spesielt egenledelse i lek og læring står sentralt. For meg er også leken det desidert viktigste i barns utvikling, så at vi har den samme oppfatnignen gjør det ekstra stas å jobbe der hvor jeg gjør.

I Halden har vi to FUS barnehager; Hovsveien FUS Barnehage og Bollerød FUS Barnehage . Nå er det snart bare 1 måned til søknadsfristen (15. mars) for barnehageplass går ut. Hvis du lurer på hvilken barnehage du skal velge, så er dere hjertelig velkomne på besøk hos oss. Etter et besøk hos en av barnehagene våre er jeg sikker på at valget blir lett! 🙂

Tusen takk for at dere satser på meg, og jeg er helt sikker på at dette er starten på et godt samarbeid! 

alle_barn_er_best_lyseblaa%cc%82%c2%a6a%cc%83%c2%a8

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s