Treningssamling med Team Swesports! 

Denne helgen er jeg på treningssamling med laget. Vi er på Swesports (sport og friluftsbutikk på Ed) fra i dag til i morgen ettermiddag. I morgen ettermiddag, etter to treninger, drar vi ut i skogen til en lavvo, hvor vi skal sove frem til søndag. Vi har fått beskjed om å ha med badetøy, og med en trener som brenner for isbad som restitusjon så ligger det vel i korta hva vi skal. Flaks jeg glemte badebukse:) 

I dag var det oppmøte på Ed 13:30 og 14:00 var tiden for første trening. Det skulle være dagens eneste trening, men sånn ble det ikke. Mer om det senere.. 

Vi kom i gang med treningen en time senere enn planlagt. Mine sykler trengte litt kjærlighet, og siden ikke jeg er noen utmerket sykkelmekaniker tok Graeme som er lagets trener og servicemann) jobben. Greit å få noen tips på hva man kan gjøre for å holde syklene i orden! 


Her får landeveissykkelen nye vaiere og girene fikk en justering. Alt i topp stand:)

Når vi (eller Graeme) var klare med verkstedjobb var det klart for trening. 2,5 time rolig med 4 maxspurter skulle vi gjennom. Været gjorde at det ikke ble like rolig som planlagt hele tiden, vinden var til tider slem! Oppå en allerede hard uke ble dette ganske hardt. Når vi kom inn i shopen etter trening lengta jeg etter mat. I løpet av dagen hadde jeg spist en hamburger tallerken, og var relativt sulten. Graeme møtte oss i døren smilende og virka veldig fornøyd. «Now its time for testss, get on your trainer!»….. noen ganger hater man trenern😂. Haha. Mat kunne jeg se langt etter, men han var snill og tilbydde en håndfull peanøtter. Etter litt sutring og klaging hoppa jeg på rulla og merka at beina var helt døde. Helt døde som at du ikke klarer å tråkke rundt uten motstand. Vi ble enige om å gi det et forsøk, gikk det ikke skulle jeg kjøre 5 maxsprinter. Etter en god oppvarming skulle jeg begynne og etter to min var det stopp. Jeg lå 60 watt under det jeg gjorde sist test. Mye trening skal gjøres resten av helgen, så vi stoppet og kjørte noen spurter. Team Swesports Facebook-side kan dere se film av testen.

Etter testen var ferdig var det endelig mat. Pizza har sjeldent smakt bedre! 


Nå er det kvelden! I morgen kl 07:00 er det frokost, og 09:00 er første trening. Bakkeintervaller. 

Legger med et lite bilde av lagets yngstemann. Mamma har sendt med kosebamsen på tur. Søtt:)


Lever jeg i morgen kveld skriver jeg om hvordan dagen har vært. Avhenger også av at det er signaler der vi er. Er ikke akkurat verdens navle dette!

Bilder fra dagen oppdateres her etterhvert! 

Stian

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s