Presentasjon av hvilke segmenter som skal ses nærmere på!

Strava_thumb

Som jeg skrev på Facebooksiden min tidligere skal jeg presentere noen lokale segmenter, slik som Landevei har gjort med noen av Oslos mest populære segmenter.

Nå har jeg valgt ut segmentene som jeg skal presentere for dere. Det er altså ikke jeg som skal kjøre for å ta flest mulig KOM´s, men heller lage en morsom og uhøytidlig presentasjon av de mest populære segmentene her i byen.

Strava har blitt en populær funksjon for mange lokale syklister, bare sjekk disse tallene: Halden CK har 59 syklister i gruppen deres på Strava, Fiskeklev stiller med 13. Til sammenligning har Fredrikstad SK 59, Skjeberg 33, CK Øst 102 og Sarpsborg SK 43. Tar vi med alle klubbene i Østfold runder vi 300 syklsiter.

Segmentene vi skal ta for oss er:

  • Fredriksten festning , torvet – klokketårnet. 600 meter med gjennomsnittlig stigning på 16%, totalt 111 høydemeter.
  • Aspedammen Int Climb2, bedre kjent som Bøkleva. 1,7 km gjennomsnittlig stigning på 6%., totalt 104 høydemeter. Dette segmentet har blitt logget over 3800 ganger!
  • Bakke-bakken 2 km. 2,4 km jevn slak stigning med 86 hyødemeter.
  • Hopp ut sa Thomas. En utforkjøring fra asfaltbakken opp til Erte, og ned til jernbanen. Synker 13% fra topp til bunn, og har man rett linje her kan det gå riktig unna!
  • Iddevang – Hovland tempo. Liten miss i segment-navnet, da det starter på Hovland, og avslutter ved Iddevang. Her er det muligheter for å kjøre fort, og det har det blitt gjort. Denne tas med for å se hvem som kan klare en gjennomsnittsfart på 70 km/h først. Motor pace er selvfølgelig lov her, dette skal være et fartssegment!

Her har vi litt av hvert og se på. 3 klatresegmenter, to for landevei og en for terreng. En utforkjøring på terreng, og et temposegment hvor fart er fokus. Jeg skal ta kontakt med de som har KOM`en per dags dato, og få litt info om segmentet, og hva kanskje vi kan få ut noen gode tips for å kjøre fort. Det blir mye likt som Landevei sine artikler, men med den suksessen de har hatt så er det lite nvits å endre mye på konseptet:)

Håper dere setter pris på dette, og at det blir morsom lesning for dere!

Ønsker alle en fin nasjonaldagsfeiring, husk at det går ann å klemme inn en økt mellom pølser, is og kaker:)

Stian

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s