Ny samarbeidspartner: Family Sports Club


Family Sports Club er en treningskjede med senter på østlandet og sørlandet. Sentrene strekker seg fra Elverum nord til Søgne i syd. Familys visjon er å vise medlemme deres en hverdag hvor trening er trivsel. Dette passer veldig godt med mitt syn på trening; er det ikke gøy å trene så blir ikke treningen gjort.. Det er så enkelt som det, og de ansatte i Family strekker seg langt for å gi motivasjon til medlemmene sine.

For meg vil denne avtalen ha mye å si. Jeg får trene på et senter som alt er i toppklasse, og det er viktig for meg og min videre utvikling. Man kommer ikke unna at styrketrening er viktig for syklister. Det er mange som mener forskjellig, men jeg er overbevist om at dette har mye å si. Se bare på Edvald Boasson Hagen i år:  Han har funnet tilbake til den formen han var i i 2011, og det er ikke uten grunn. Han sier selv at han har blitt sterke og mer eksplosiv når han nå har blitt gjenforent med sin gamle trener. Det første de gjorde var å trene styrke gjennom hele året. Jeg liker også å trene styrke, men det skal være en balansegang med timene på sykkelen, og aller helst skal jeg ikke miste timer på sykkelen. Jeg kommer til å bruke Family og deres ressurser mye, og gleder meg til samarbeidet med de for alvor begynner!

Family satser også på spinning og sykling, og de har også egne team som trener og kjører ritt sammen. Det er noe jeg syns er spennende, for her kan jeg være med å hjelpe til og forhåpentligvis motivere og inspirere:)

Tusen takk for tilliten, jeg krysser fingrene for et langt og godt samarbeid!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s