Hva har skjedd siden sist, og hva gjør jeg nå?

sportograf-106703455

Nå er det lenge siden jeg har brukt denne siden.. Jeg bruker som oftest Facebook-siden min, for det er lettere å legge ut der. (Link finner dere til høyere)

Siden siste innlegget, som jeg skrev om dårlig form og sure bein, har jeg vært hos legen og tatt masse forskjellige tester for å finne ut hva som har vært galt. Svarene kom etter en uke, og det viste seg at musklene var utmattet, og jeg trengte hvile. Mellom testene og prøvesvarene var det Birken, og heller ikke her var det god form. Solokjøring i 60 av 92 kilometer er ikke noe jeg foretrekker igjen. Ramma på Top Fuelen min røk også, så det har ikke vært noe terrengsykling siden Birken desverre.

Hovedgrunnen til at jeg fikk denne dårlige formen når jeg skulle være på mitt beste kommer av uken med hardtrening jeg hadde to uker før Grenserittet. Jeg hadde trent lite noen uker på grunn av bryllupet til Silje og meg, og for å booste opp formen til der den tidligere var skulle jeg kjøre meg helt i kjelleren og hvile fire dager på rad uken før Grenserittet. Jeg gjorde treningen helt etter planen, men dagene etter harduken var ikke som det skulle. Jeg hvilte to dager, kjørte en rolig time på dag tre og dag fire kjørte jeg korte intervaller. Det knekte meg, og jeg skulle hvilt de to dagene som jeg trente. Korte intervaller kunne ikke skade tenkte jeg, men så feil kan man ta. Det er ekstremt små marginer og lite skal til for at man vipper over kanten med formen. Jeg jobbet heller ikke med treneren Graeme denne perioden, så han hadde ikkemulighet til å hjelpe meg, eller rette på meg. Heldigvis skal jeg starte opp med Graeme igjen nå, og sesongoppkjøringen er i de beste hender. Er du interessert i et sykkelprogram hvor du får alt i system, god oppfølging og forbedrer deg mye, send han en mail og si jeg har sendt deg. Det koster ikke mye i måneden, og er en veldig god investering hvis du har som mål om å sykle litt fortere kommende år.   

http://sportcoaching.co.nz/   http://sportcoaching.co.nz/  http://sportcoaching.co.nz/

Nå går dagene til å bli kjent med ny sykkel, hvile og sponsorarbeid. Jeg holder på med presentasjonen for neste år som jeg skal sende til sponsorene mine, og potensiellt nye. Hvis du vet om firmaer (eller privatpersoner) som vil være med å hjelpe meg mot mine mål, tips enten de eller meg, så kommer vi i kontakt 🙂

Jeg skal skrive om mine planer til neste år snart, så skal ikke røpe for mye enda, men jeg kan si at jeg ikke skal sykle for Team Swesports neste år. Nye planer er lagt, og jeg er veldig motivert og gleder meg til neste sesong!

  • 08-49-22_lightboxorg

 

Ønsker alle en fin høst videre. Dere som har terrengsykkel, ut å nyt skogen! Høsten er stisyklingens årstid, så kom dere ut:)

Stian

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s