Mine innendørsverktøy

De siste to ukene har jeg fått en del spørsmål om hvordan rulle jeg bruker og annet utstyr som brukes når jeg trener. Derfor tenkte jeg å legge det ut i et innlegg her. 

Jeg bruker en gammel rulle, en Tacx Santori. Den fungerer helt perfekt, selvom den må være 10 år.    Rulledekket er på, og da slipper jeg å slite ut 3-4 dekk i løpet av vinteren.

Når jeg kjører langturer på rulla er det veldig greit å ha noe å gjøre så tiden går litt fortere. Jeg bruker å legge langturene mine opp slik at jeg trener mens det er hockeykamper eller fotballkamper på TV, og da går langturene alltid fort unna. PlayStation er også tilgjengelig hvis jeg får lyst. Den gamle rulla mi er ikke veldig teknologisk, så det bråker litt. For at lyden fra TV’n eller Mac’en skal overdøve rulla, bruker jeg  høyttalere fra Beats by Dre.  Helt suveren lyd!

Denne helgens innhold av trening har vært slik: lørdag var det tid for styrketråkk, 6 stk 5 minuttere. I dag var det langtur, 2,5 time på rulle. Nå er jeg klar for en ny uke med pappaperm og trening, livet i pappperm er perfekt!

Stian

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s