Foredrag og åpning av ny spinningsal på Family Sports Club!

26553235_10156020956014313_795651567_n
Snakker om ting jeg tror jeg kan.. Foto: Per-Ove Tysil

På onsdag var jeg invitert på åpningen av den nye spinningsalen hos Family Sports Club Halden. De har pusset opp salen, samt fått nye sykler. Syklene er topp moderne, og som jeg har forstått skal de gå sakte, men sikkert over til å trene etter watt. Det syns jeg er helt topp!

Jeg ble spurt om å holde et foredrag om meg selv og min satsning, samt snakke litt om sykkeltrening. Den første biten syns jeg var enkel og grei, men den andre var litt mer vrien. Hvordan og hvor dypt skal man gå inn i detaljer om sykkeltrening når man ikke vet hvor ivrige syklister som møter opp? Og hvor dypt skal man gå inn når man ikke vet hvor mye erfaring de har fra før? Jeg syns det var veldig vanskelig å legge opp! Og i tillegg trodde jeg at jeg hadde mer tid enn jeg hadde, så jeg måtte «pløye» igjennom det jeg hadde forberedt. Selvom jeg ikke fikk sagt alt jeg hadde planer om, føler jeg det gikk greit. Jeg tror jeg fikk frem litt om sykkeltrening, og hvilke faktorer som er grunnleggende for å legge opp et program som kan funke bra.  Tusen takk til alle som møtte opp, gøy at jeg slapp å stå alene:)

Denne uken har jeg forøvrig begynt med relativt harde treninger. I morgen har jeg igjen intervaller på 96% og 106% av ftp (FTP-nivået er den høyeste kraften som en rytter kan opprettholde i en time uten tretthet), og det har gått ganske greit hittl. I går hadde jeg 15 min – 10 min – 15 min – 10 min, og det gikk faktisk overraskende lett. Jeg føler jeg er inne i en god «flow» om dagen, og må bare kjøre på og utnytte det for alt det er verdt.  Motivasjonen er på topp!

En annen ting jeg gleder meg veldig til, og bruker som motivasjon, er at jeg snart skal til Mallorca på treningsleir. Jeg skal på tur med en gjeng dere skal få høre masse om senere. Det eneste jeg kan si er at det er et veldig spennende prosjekt som så smått har dratt i gang:) Ok, et lite hint til. I enden av prosjektet er det en regnbue…  🙂 Tenk på den dere…

Ønsker alle en riktig god helg! Et lite tips det kan være lurt å ta med seg inn i helgen: Motivasjon er alt – uten lyst og motivasjon til å gjennomføre og oppnå mer, skjer ingenting

Stian

medhaldenmottoppen

 


En kommentar om “Foredrag og åpning av ny spinningsal på Family Sports Club!

  1. Tilbaketråkk: Endelig er det offisielt; nytt mål -> VM 2019! – Stian Nybøle Lie

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s