Endelig er det offisielt; nytt mål -> VM 2019!

Først, før jeg begynner med hva overskriften antyder vil jeg dele noe som gjør meg veldig, veldig, veldig, veldig glad! Etter innlegget i går har jeg blitt kontaktet av flere personer som har fått noe ut av det jeg skrev. Det betyr så mye for meg! Det å være med å hjelpe andre videre og kanskje gi de en porsjon nytt håp er for meg veldig stort. Sjekk dette bildet som jeg ble tilsendt!

27153093_10213168296215885_2136163354_n

 

Nå over til hva innlegget handler om. Som jeg skrev tidligere i dette innlegget er det snart tid for treningsleir på Mallorca med en gjeng dere skulle få høre mer om senere. Senere er altså !

Jeg er så heldig at jeg er plukket ut til å være med på et prosjekt hvor målet er VM-gull i 2019. Det er ikke proff-VM, men VM for de uten proffkontrakt.  Uansett, dette er et veldig stort arrangement som i år hadde deltagere fra 58 land. Vi er til nå 3 ryttere som er med, og målet er å øke antallet frem mot våren 2019. I 2019 går rittet i Polen, og det er en løype som skal passe laget vårt veldig bra. I løpet av høsten eller våren 2019 skal vi ned og prøve løypene også. Til nå er det Martin Iversby og Heine Liland som er med i tillegg til meg. Martin er fra Fredrikstad, og trenger vel ingen større beskrivelse. De fleste som er interessert i sykling har vel hørt om han de siste årene. En helt ekstremt sterk spurter som kan slå nesten hvem som helst på en god dag. Har du lyst å lese mer om den tidligere tjukkasen som nå er i god form, kan du trykke deg inn på en link lenger ned i saken. Heine har jeg ikke møtt enda, men Martin har fortalt at han er sterk som en bjørn (Gjellebæk-sterk?). Vi møtes først på Mallorca, og ryktene sier vi skal dele seng. Heine, om du leser dette: Er du flink til å klø på ryggen, ikke snorker og lar meg være sjefen i senga tror jeg vi får noen fantastiske netter sammen <3.

Vi skal kjøre utelukkende for at Martin skal vinne spurten og ta med seg verdensmestertrøya hjem. Hvor kult hadde det ikke vært med VM trøye med Fiskeklev og Sepura logo på brystet?! Hver enkelt rytter har egne oppgaver og gjør alt for at Martin skal vinne. Det passer meg perfekt; jeg elsker lagarbeid og det å prøve og flytte grenser er noe som trigger meg veldig. Altså, jeg har lyst til å vinne selv også, men for å klare dette må man bruke spissegenskapene til hver enkelt rytter for å lykkes. (PS: Norges to største klovner utropte Finn Haagen Krogh til ankermann på stafettlaget til OL allerede i sommer, men det er vel ikke mye som tyder på at han går den etappen nå. Så Martin, vær klar, brått er du opptrekkeren min!)

Frem mot VM kommer Norges største sykkelblad Landevei til å skrive om fremgangen i prosjektet. De la ut den første artikkelen i går og kan leses her. Det er kun åpent for abonnementer, men jeg anbefaler dere alle til å tegne medlemskap og følge veien vår fremover. Det er snakk om lite penger for mye glede! Er dere ekstra greie, går dere inn på Landevei sin Facebook-side og liker artikkelen de har delt. Som i alle andre settinger  er det man får mye oppmerksomhet for man velger å gjøre mer av, og gevinsten for oss i Fiskeklev kan være veldig god hvis mange liker. Tusen takk!

Vi er i starten nå på et prosjekt som er i grenseland for hva som er realistisk, der klubb, lag og ryttere må gå 100% all in sammen for å ha sjanse til å lykkes som prosjektets sjef Fred Voldset selv sier. Jeg gleder meg veldig til første samling på Mallorca 20. Februar – 27. Februar og ser frem mot et nytt mål på sykkelsetet. Dette blir veldig kult!

24774676_1166541936809869_2886481883655534407_n

2 kommentarer om “Endelig er det offisielt; nytt mål -> VM 2019!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s