Treningsleiren er to dager gammel

Nå er vi endelig på treningsleir, noe jeg har gledet meg til gjennom vinteren og sett frem til gjennom utallige rulleøkter i garasjen. Vi kom ned på tirsdag, og var på plass i huset 00:30.

Onsdag morgen regnet det, så vi dro i butikken og handlet det vi trengte før vi la ut på tur. Når vi kom hjem pakket vi opp og skrudde sammen syklene våre, og med god instruksjon fra Øystein klarte jeg å skru opp min egen sykkel! Første gangen jeg har gjort så mye med sykkelen, og påstanden «man lærer så lenge man lever» kan jeg skrive under på.

Når syklene var klare var det ut i regnet. Vi syklet en rolig tur til en koselig liten by som heter Petra, som bød på et fint torg og kaffe til de ekte syklistene.

IMG_2361
Fremme i Petra

Etter pausen bar det ut på syklene i regnet, og som alle vet fører kaffepauser til kalde kropper, så det tok en liten stund før følelsen i tær, fingre og og andre edle deler igjen var tilbake. Når vi hadde 2,5 mil igjen røk pedalen til Øystein, så jeg og Fred byttet på å dytte han hjem. I motvind hjem steg pulsen og kroppstemperaturen i takt med hverandre, så det som jeg trodde skulle bli en rolig tur, ble for meg plutselig ikke en like rolig tur. Men, det viktigste, vi fikk alle hjem!

IMG_2362
Sykler og syklister på kafè på torget i Petra

 

I dag fortsatte regnet og planen var en tur på fire timer. Vi startet og ble fort bløte, men regnet gav seg en liten stund. Da kunne vi, med veldig stor vilje, kjenne ørsmå varme syden-vinder. Bare regnet gir seg er det ganske all-right. Ruten for turen var lagt opp med flatt første timen, for så å kjøre inn i fjella. Først opp til et fjell som heter Coll de Sa Bataia, bedre kjent som Tankstelle. Når vi kom opp dit var det -0,8 grader og det sluddet masse. Sludd ble så omgjort til snø. Vi var heldige og fant oss ledig plass ved en pelletsovn, og der satt  vi mens vi ventet på bedre vær.  Det kom ikke, men to andre syklsiter ankom pelletsovnen. De kom opp for andre gangen fra motsatt side, og fortalte at veien var stengt pga 3 cm nysnø litt lenger bort. Da var det bare å ringe taxi som fraktet oss vekk fra kulde og snø, tilbake til  huset, stranden og regn.

Nå skal vi snart inn til sentrum for å spise middag, noe som blir et av dagens høydepunkt. Et annet høydepunkt fra turen, tross været, var klatringen opp til Tankstelle. Bratte bakker og utallige serpentinsvinger og sauer som beita i veikanten. Helt nydelig!

I morgen melder de bedre vær, så jeg gleder meg veldig til å forhåpentligvis få mange timer på sykkelen sammen med gode sykkelvenner. Under følger noen bilder fra «ferien» så langt.

IMG_2353.jpg
Fred fikser innsjekkingen

 

GPTempDownload.png

IMG_2358
Litt av gårsdagens «set up»

 

IMG_2363 (1)
Utsikt fra stua, bedre beliggenhet går det ikke å få!

Stian

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s