Sesongstart rett rundt hjørnet

GPTempDownload
Årets eneste økt på Ørsjøen: Intervaller 15 x 1 min. 

Nå er det lenge siden jeg har skrevet noe her, og føler jeg starter med det i hvert innlegg! Jeg har lyst til å skrive masse, men føler ikke jeg har noe å skrive om. Tips til hva jeg kan skrive om og hva dere ønsker å lese tas i mot med et stort takk!

Nå er sesongstarten rett rundt hjørnet, og første ritt er til søndag. Da er det Stjernetråkken som spinner i gang hjula til en ny sesong. Jeg vurderer også Ronde van Berg (i Larvik) på lørdag, men her er ingenting bestemt enda. Stjernetråkken er i år flyttet ut av Fredrikstad, og mot indre Østfold grunnet de nye vaktreglene. Her er det 140 km totalt som skal sykles i en rundløype på 35 km. Det ser ut til å bli et veldig høyt nivå på startfeltet, så her får jeg en god indikasjon på hvor bra jeg har gjort jobben i vinter.

Etter jeg kom hjem fra Mallorca i slutten av Februar har jeg hatt en god treningsperiode. Jeg hadde en periode vondt i et kne, men det har nesten gått helt over, så nå er jeg klar for start. Jeg har fulgt planen til Graeme nesten 100%, og føler jeg har hatt veldig god progresjon etter hjemkomst. Jeg har hørt mange ganger at man opplever en formboost etter treningsleirer, og den opplevelsen er noe jeg kan skrive under på! Etter jeg hadde hvilt noen dager og fikk kneet nogen lunde på plass opplevde jeg at formen er mye bedre, watten er høyere og pulsen lavere. Skikkelig gøy å erfare hvordan en periode med kvalitetstrening, mat og søvn har å si på formen. Flere treningsleire? Ja takk!

IMG_2578
Langtur med Fiskeklev mens det fortsatt var vinter.

Den siste måneden har vi hatt to samlinger med Fiskeklev / Hytera Road Team. Den ene var en langtur i kaldt vær, mens den forrige var årets første i Norge uten vinterklær! Det var en økt på 3 timer med flere bakkedrag og spurtopptrekk. Jeg følte meg tung i kroppen noen dager før samlingen, og slapp opp litt på intensiteten i forkant for å være i godt slag til samlingen, da jeg vet hvordan det blir når man samles på den måten. Mange vil vise hvor de står og hvor god formen er, og da vil ikke jeg være den som ikke er med på kjøret. Mange i Fiskeklev har gjort en veldig god jobb i vinter, og det kommer til å komme mange seiere til gutta med Hytera på brystet i år. Etter treningen hadde vi møte hvor vi gikk igjennom årsplanen, litt taktikk og snakket om hvorfor vi gjør dette. For å si det enkelt; i Fiskeklev er det orden på alt!

Jeg dro hjem fra samlingen med en nydelig vin, og den er jeg usikker på om jeg tørr å åpne. Den heter l´Insieme, og med Fiskeklevs «slagord», «Vincere Incieme» (Vi vinner sammen), er det vel ikke en vin som passer Fiskeklev bedre. Den er veldig fin, og kommer fra en liten vingård i Italia. Den fortjener den beste plassen i stua:) Tusen takk til deg, Morten Stomperud!

 

Ellers er det verdt å nevne artikkelen i Landevei, hvor de skrev om meg og min favorittrulleøkt. Her er det mange av de beste og mest profilerte rytterne i Norge som har figurert før meg, så det er kult å bli spurt om å bidra i noe sånt! Landevei kommer også til å skrive om oss i VM-prosjektet helt frem til høsten 2019, og her er alle artiklene bak betalingsmuren, så jeg anbefaler alle å kjøpe tilgang så dere får lest.

IMG_2540.JPG
Skjermdump fra Landevei

Ønsker alle som starter sesongen til helgen lykke til, og har dere ønsker om hva jeg kan skrive om blir jeg som sagt veldig glad for tips!

Stian.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s