To ritt kommende uke!

medhaldenmottoppen

Nå er enda en uke over, og denne uken ble som kjent HA-karusellen syklet i gang.

Formen min er generelt veldig god om dagen, selvom siste halvdel av uken har vært hard. Beina har vært trøtte og at uken som kommer er en «rest week», med korte og få intervaller, passer meg bra. Dog er det to ritt på planen, så at uken blir veldig rolig tviler jeg litt på.  I april har formkurven pekt i været, og jeg har hatt veldig gode bein. Noen ganger føler jeg at vi balanserer på en knivsegg, med tanke på formen. Jeg ønsker ikke at formen skal dale enda, den må holde seg oppe i noen uker til før vi kan gå litt ned i kjelleren igjen. Med full jobb og familie ved siden av trening, må vi hele tiden passe på at overskuddet og motivasjon er til stede.

Som jeg skrev så kommer det to ritt kommende uke. Det første er på torsdag, Aremarkrittet. 45 km terrengritt i en enkel løype med mye grus og asfaltdunking. Det passer meg ypperlig. Overskuddet må gjerne komme igjen! Tidligere år har det gått helt greit resultatmessig på Aremarkrittet, og jeg har vært med i spurten uten å komme meg helt frem. Oppløpet er trangt og det er kun plass til to i bredden, så det gjelder å være langt fremme. 4. og 5. plass er fasiten de to siste årene.

På søndag er det Brudfjällracet  som det skal kjempes i. Det er et landeveisritt, og som jeg gleder meg til landeveisritt igjen! Rittet er på 116 km, og skal være nokså kupert og det går gjennom Dalsland med start og mål i Mellerud. Her skal hele Hytera kjøre, og vi går for seier på begge distansene (116 km og 71 km).  Ryktene sier at det kommer noen sterke svensker, så dette kan bli spennende. Uansett, etter sist ritt med 2. plass for egen del klør det i fingrene (eller beina?) etter å gjøre det enda bedre. I fjor ble det dobbeltseier til oss..

Værmeldingen viser nydelig vær, så ta turen til Aremark på Kristi himmelfart og nyt spreke menn i tights. Ønsker alle en god uke!

Stian

28576141_1451800308264679_4501014654756134111_n
Gutta med de tre striper er klarer for å innta svenske veier søndag 13. mai

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s