Vestfold Rundt 27.5.18

Neste helg er det to ritt på planen. Lørdag 26.5 er det Berg Rema 1000 rittet, og søndag er det tid for en klassiker. Vestfold Rundt !

1320.png

Link til hjemmeside og Facebook-side

I forebindelse med Vestfold Rundt, skal vi også kjøre vårt første ritt med VM-gruppa. Vi er 3 stk til nå, men håpet er at det skal bli fler. I tillegg til oss så skal flere Hytera-ryttere være med, så vi stiller med et slagkraftig mannskap.

Vestfold Rundt ble arrangert for første gang i 1973, og må regnes for å være en klassiker blant norske turritt. Rittet består av tre distanser, 56 km, 95 km og 165 km. Hoveddistansen er 165 kilometer, og det er her de fleste melder seg på. Den lange løypa går fra Horten (start på torget i Horten) til Nykirke, Helland, gjennom Holmestrand sentrum, Hvittingfoss, Larvik, Tjølling, Sandefjord, Stokke, Tønsberg, Åsgårdstrand og inn til Horten. Vestfold Rundt byr på varierte omgivelser og terreng, og rittet går på riks- og fylkesveier i hele Vestfold. Rundt den lange løypa er det 4 stasjoner hvor det er muligheter for å få drikke og frukt. Altså, her får du oppleve det meste Vestfold har å by på:)

I tillegg har de en lagkonkurranse hvor man kjører storlagsrulle rundt den lengste distansen. Her skal Halden CK være med, og det blir spennende å se hva de kan stille opp med i år.

hjemmesiden deres har de overnattingsforslag for de som måtte ønske å overnatte, samt informasjon om parkering.

Noe som må nevnes, er at Vestfold Rundt er et turritt. Det vil si at vanlige trafikkregler gjelder, og at ingen veier er stengt. Det er både politi og mobile vakter med kameraer i løypa, og terskelen for å bli disket er lav dersom man ikke følger trafikkreglene. Sikkert for oss syklister, sikkert for bilister og sikkert for arrangøren. Følg trafikkreglene! 

32392066_1524361897675186_2593310135317168128_n.jpg
Hytera Road Team stiler med glede, telt, ruller og Norgesmester. Vi gleder oss! Foto: Thor Kristoffersen

Jeg gleder meg veldig til Vestfold Rundt, og håper mange vil være med på denne festdagen! Det er mange ritt som allerede er avlyst, så vi må og bør støtte opp om de som tilbyr oss ritt. Er vi ikke med på ritt, vil rittene sakte men sikkert dø ut..

757
Bildet fra arrangørens hjemmeside. 

 

Vi ses 27.5, Vestfold! Vi gleder oss!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s