Dwars Door Iddefjorden 2018

I går var det duket for Dwars Door Iddefjorden, klubbmesterskapet i Fiskeklev Landeveisclub. Først på dagen er det ritt, så er det mat, premieutdeling og sosialt samvær med klubbens medlemmer og deres familiemedlemmer. Dette er et ritt som henger høyt, og jeg hadde så lyst til å vinne i år! Derfor tenkte jeg å legge litt press på meg selv, samtidig som jeg liker å være litt breial. Når jeg fikk spørsmål om å bidra med en kake, kom ideen om en seierskake med en gang. Kringla Konditori, en av sponsorene mine, tok oppgaven på strak arm og bidro med en nydelig kake.

DDI7

Når jeg kom med den kaka før start, var lista lagt og jeg måtte vinne! Vi syklet på kryss og tvers rundt områder som Skee, Näsinge, Krokstrand, Hälle og Strömstad. Til sammen ble det 145 km, og innenfor disse kilometerene var det 30 sprinter og bakketopper vi fikk poeng på. 10 poeng til nr 1, 5 til nr 2 og 2 poeng til nr 3. Halvveis var det lunsj på Kaffedoppet i Strömstad, og den eldre garde i klubben fikk fylt på rikelig med kaffe og kake. Selv ble det en Cola og en nydelig ost och skinka-smörgås.

DDI4.jpg
Noen av medlemmene som var med på klubbmesterskapet foran Kaffedoppet

Ved lunsjen ble det opplyst om at jeg lå nesten likt med en annen. Jeg hadde tatt godt med poeng, og hadde kontroll på han andre. Jeg var sikker på at jeg lå et godt stykke foran poengmessig, selvom det ble sagt noe annet. Det var veldig greit for min del, for da måtte jeg kjøre hardt resten av turen for å ta fler poeng. De neste poengene ut fra lunsj kom kjapt, og pulsen steg fort. Jeg hadde god hjelp av to andre (velger å holde de anonyme, så ingen allianse kommer frem foran fremtidige klubbritt, haha) og de gjorde så jeg kunne ta 20 poeng på de to første etter mat. Etter de to gikk han jeg kjempet mot, og jeg var tvunget til å henge meg på. Vi ble tre stk som kjørte i brudd foran, og vi kjørte alene gjennom de neste 5 punktene, hvor det siste ga doble poeng. Jeg hadde mest krefter og vant alle, og da visste jeg det var avgjort. Til slutt stod beina rett ut, og krampene var virkelig tilstede. Dette var hardt! Jeg tørr å påstå at det ikke er et sterkere lag i Norge under elitelagene. De vil jeg i alle fall høre fra! Forkjølelsen som jeg har slitt med i 1,5 uke var fortsatt ikke borte, men mye bedre i går, og formen føles bedre i dag!

DDI6
En sjukt glad Stian

Tilbake på Fiskeklev ventet det mat, drikke og premieutdeling. Fred og Trine hadde stilt hele huset og eiendommen til disposisjon, og for en dag vi fikk. Det som må være Haldens fineste plass med de hyggeligste og mest gjestfrie menneskene la alt til rette for sosial hygge. Koner og familie var også med, noe som gjorde dagen perfekt. Tusen takk Trine, Fred og barna for at dere stilte i stand dagen! Ole-Petter og Geir med bilder og dronefilming må også nevnes. Gleder meg til filmen er ferdig, da skal dere se hvor fint vi hadde det! De to bildene i slideshow under er fra før vi startet på rittet. Nydelig utsikt over Iddefjorden Duskregn før start ble til strålende sol når vi kom tilbake.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Tusen takk til alle som var med på å gjøre dagen perfekt, jeg og min familie som kom etter rittet hadde en helt perfekt dag!

Nå venter en treningsuke hvor vi skal bygge overskudd. Til helgen er det NM som står for tur, med forhåpentligvis gateritt fredag og fellesstart til søndag. Det blir stort å kjøre med Kristoff og Boasson og resten av proffene!

Under slenger jeg med noen bilder fra gårsdagen. Får du ikke sett neste bilde fort nok, kan du navigere deg videre med pilen på bildet.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Bildene er tatt av Fred Voldset, Ole Petter Karlsen og Geir Iversby.

 

Mvh

Klubbmester Stian

Scoresheeten med plasseringer, de tre siste droppet vi da vi var sent ute og konkurransen avgjort

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s