Om meg

Mitt navn er Stian Mjølnerød-Lie (tidligere Nybøle Lie). Jeg er en tidligere ishockeyspiller fra Halden, som nå driver med sykling. Her under kommer litt info om meg:

Navn: Stian Nybøle Lie

Født: 13.08.90

Høyde/vekt: 180 cm / 78 kg

Sivilstatus: Samboer, barn, hus og hund

Utdanning/yrke: Utdannet førskolelærer, jobber som pedagogisk leder på Bollerød FUS Barnehage

Tidligere ishockeyklubber: IK Comet Halden Elite, Kongsvinger Knights

Nåværende sykkelklubb: Fiskeklev Landeveisclub /  Team Swesports

Jeg begynte å stå på skøyter da jeg var 2 år, og fortsatte med ishockey da jeg var 5 år. Jeg ble tidlig bitt av basillen, og spilte ishockey til og med 2014/2015- sesongen. Jeg føler jeg har vært med på en del med noen GET-ligakamper, og mange 1. divisjonskamper. Mange opplevelser har det vært, og skal jeg nevne noen må jeg nevne en sommer med hockeyskole hos NHL laget Columbus Blue Jackets, sesongen i Kongsvinger, og å spille for en fullsatt Halden ishall. Sistnevnte gir meg gåsehud av å tenke på, det adrenalinnivået det gav går ikke an å beskrive.

Jeg har trent litt sykling under sommeren mellom hockeysesongene for å kompensere for lite løpelyst, og har likt det godt. Da jeg la skøytene på hylla, bestemte jeg meg for å gå all in for syklingen, for å se hvor god jeg kan bli. Etter et år med et seriøst opplegg og mange gode opplevelser på sykkelen, velger jeg å ta satsingen et steg videre.

Høsten 2016 fikk jeg tilbud om plass i Team Swesports i 2017.

Fra 2018 skal jeg sykle for Fiskeklev Landeveisclub / Hytera Road Team, og vårt mål er å vinne gull i Gran Fondo VM (VM for syklister uten proffkontrakt) i 2019!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s