Sponsorer

administrasjonen_fus_logo_sort.jpg

FUS-barnehagene består av 171 barnehager fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør, og er Norges største barnehagekjede. Gjennom lek, omsorg og læring i et trygt miljø får barna utvikle seg, oppleve mestring og får nye utfordringer. Barnehagealderen har en unik verdi og i FUS jobbes det for å berike barndommen til hvert enkelt barn. I FUS-barnehagene skal barna alltid være i fokus – de er fus.

292293_428675470481632_874847222_n

Kringla Konditori og Bakeri AS har butikk i Tistedal (Halden), Rakkestad og Askim. Bedriften ble startet i  1994, og dagens eiere Espen Willard og Anne-Berit Willard tok over i 2005. I dag teller de ca 15 ansatte, og de leverer kvalitetsvarer til store deler av distriktets befolkning.

 

 

 

hna_logo

Halden Naprapatklinikk er en klinikk som tilbyr naprapati, massasje og smertelindring med nåler. Gjennom behandling av muskler og ledd hjelper naprapati hele kroppen med å få bedre funksjon og økt bevegelse. Det finnes mange behandlingsformer for mange ulike lidelser, men de fleste behandlingsformene fokuserer gjerne på enten muskler eller ledd. Naprapati tar i bruk ulike metoder for å behandle kroppen som en helhet. Selve ordet «naprapati» betyr «å korrigere årsak til lidelse».

http://www.haldennaprapat.no/

 

 

logo-e1403734021901

Blikkenslager Frode Dahl holder til på Svingen i Berg. De utfører alt blikkenslagerarbeid som tilhører tak og fasade.  De har også stort og variert utvalg av takrenner og deler for salg til selvmontering. Stort sett alt av beslag blir laget på mål, men de har noe standard på lager til enhver tid.

Skal du ha utført noe arbeid hvor du behøver en blikkenslager så vet du hvem du skal kontakte!

 

familysportsclub_halden

Family Sports Club er en treningssenterkjede med senter fra Elverum i nord til Søgne i sør. Her satses det på kvalitet, og gleden ved trening. I Halden holder de til i andre etage på Tista Senter, og her finner du alt du trenger for å holde deg i form. Gjør som meg og tren på Family Sports Club!