Hør på ordene: Sepura og VHF Group!

16473003_983828071747924_1403528327023618573_n
www.sepura.com

 

 

images
www.vhfgroup.com

Hvordan hadde sykkelinteressen i Østfold vært uten alt Morten Stomperud med VHF Group og Sepura har gjort? Jeg tørr å påsta at den ikke hadde vært i nærheten av hva den har blitt. Det startet med 2 år med Team Sepura, blant annet med seier i Lillehammer – Oslo og første i Norge til å sykle 50 kilometer på under en time, til UCI MTB laget Sepura XC Superior, videre til et nytt UCI MTB lag, Sepura Toyota Racing with Birk.

Nå er det fullt kjør med nystartede Fiskeklev Landeveisclub for Sepura. Dette er en klubb hvor de satser på å vinne ritt og titler i Master-cupen (Ritt, mesterskap og cuper for de over 30). Allerede i første ritt ble det stang inn!

Tenk deg nevnte lagene ovenfor og Stian Lie i samme setning! Det er for meg ganske stort. Sepura og VHF  Group er med meg på ferden mot toppen!  Her kommer lille meg med store og viktige sponsorer som har hatt så mye å si for utviklingen av sykkelsporten.. Jeg syns faktisk det er sjukt kult at de vil være med på laget mitt! Morten, tusen takk! Jeg er veldig takknemlig for at du hjeper meg videre, og for alt du har gjort for sporten så langt.

Jeg har i år løst lisens i Fiskeklev Landeveisclub. Her er som jeg skrev ovenfor Sepura hovedsponsoren. Jeg bytter ut Halden CK med Fiskeklev fordi mannen som har hjulpet meg mest i min ferske sykkelkarriere er primus motor, styreleder og alt annet man kan tenke seg i Fiskeklev. Fred Voldset er mannen jeg ringte når jeg bestemte meg for å satse på sykkel, og han har lagt opplegg, motivert og fulgt meg opp siden. Verdens mest naturlige ting å følge Fred over i ny klubb og støtte han mot målene han og klubben har. Uten hans kunnskap hadde jeg ikke hatt muligheten til å være i den posisjon at jeg får de sponsorer som er med å laget nå. Bøttevis av hjerter sendes til deg Fred

Nå kommer påsken, og med den kommer litt ferie. Gode dager med familien, turer i skogen, avslapping på hytta og gode treningsøkter venter kommende uke.

God påske ønskes fra meg!

Stian

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s