Oppdatering fra de siste ukene

Hei bloggen! Nå er det lenge siden vi har snakket. Jeg skal prøve å skjerpe meg, det er bare det at jeg ikke alltid har noe å skrive om. Eller, jeg har garantert det, men jeg kommer ikke på noe!

For ca en mnd siden skrev jeg at jeg var i en periode med litt varierende motivasjon, litt utenomsportslige ting prøvde å sette kjepper i hjulene. Jeg kom meg gjennom det etter noen dager, og hadde en god treningsuke, som bød på blant annet  vinterens beste trening. 4 intervaller på 15 minutter som gikk som en drøm, beina var fantastiske. Etter den uken kom neste utfordring. Jeg jobber i barnehage og går rundt i snørrete barn hele tiden, og smittefaren er stor. Hjemme har begge barna pluss kone vært syke i tilsammen 4 uker, og nå var det min tur. Jeg merket det på forrige søndag, men tenkte at det ville gå over så jeg gikk hanglete på jobb mandag og tirsdag. Ingen bedring, og det gikk heller andre veien. Onsdags morgen var jeg helt slått ut, og det var jeg til neste  søndag. Sændagen var jeg i bedre form, og det å kjenne luft etter så mange dager er helt magisk.

Det er så frustrerende at treningen blir så oppstykket hele tiden, og jeg føler at hele oppkjøringen har vært «rotete» til nå. Jeg har det beste opplegget som jeg kan få, laget av Graeme på Sportcoaching, men kroppen har ikke spilt på lag enda. Nå må jeg virkelig gjøre jobben frem mot sesongstart for at det skal bli noe å skrive om. Neste tirsdag reiser jeg til Mallorca på treningsleir, og jeg gleder meg veldig til å komme ut og bort fra rulla. Det er ikke så varmt der nede nå, det ligger på ca 10-17 grader. Det er mer enn nok for at jeg skal sette pris på det:)

Nå håper jeg på en god treningsuke, så kroppen er klar til masse trening på Mallorca.

Legger med et bilde av veiene på Mallorca jeg håper vi skal sykle. Se så magisk, oppoverbakkene bare fortsetter og fortsetter:)

1476698871

2 kommentarer om “Oppdatering fra de siste ukene

  1. Den sykdommen som har herjer rundt nå i flere uker er helt fæl! Jeg lå jo rett ut for tre uker siden, Doffen også, og jeg trur aldri jeg har klaget og sutret så mye i hele mitt liv- snakk om være mannesyk liksom! Faktisk så klaget og sutret jeg så mye at Doffen ikke turte å klage så mye selv, stakkars 😛 Ha ha.. Håper formen holder seg god nå altså og at du får en super treningsuke på Mallorca- det fortjener du 😀

    Hilsen naboen ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s